+385 1 7888 161


Palinovečka 19a, Vrbani, 10000 Zagreb

O nama

Zašto smo otvorili Optiku Gallery i po čemu smo različiti?

Možda zvuči smiješno, ali vjerujemo da nas sitni detalji čine različitima od drugih. U zahtjevnom okruženju i vremenu u kojem danas živimo svi se trude obavljati svoj posao što profesionalnije i uspješnije. Mi smo toga svjesni i stoga želimo svakom detalju posvetiti makar minutu pažnje više. Uvjereni smo da sve što vi kažete, svaka dodatna pretraga, svaki gram našeg dodatnog znanja ima utjecaj na savjet, uslugu ili proizvod koji tražite.

Iskustvo, znanje(kojega nikad dosta), ponuda, nova tehnologija i velika volja za daljnim napretkom potakli su nas da sredinom 2014. godine otvorimo našu novu poslovnicu, optiku Gallery. Nalazi se u naselju Vrbani III, pored shopping centra Point, na adresi Palinovečka 19a. Novim uređenjem pokušali smo stvoriti što ugodniji i funkcionalniji prostor, a nadamo se da ćete se i vi tako osjećati ulaskom u Gallery. Spremni smo primiti svaku kritiku stoga nam ih slobodno prenesite. Isto tako, svaka vaša pohvala i prijedlog su dobrodošli.

Misija ostaje ista kakvom smo je zacrtali pri otvorenju naše prve poslovnice u Zaprešiću: "sve što želimo jest steći vaše povjerenje, pružiti najbolje rješenje za vaše oči i omogućiti vam da vidite bolje."

Srdačan pozdrav,
Djelatnici optike Gallery