+385 1 3314 987


Trg Dr. F. Tuđmana 4, 10290 Zaprešić

O nama

Očna poliklinika Odraz smještena je u naselju Novi Dvori u Zaprešiću na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 4. Otvorena je 2008. godine s ciljem pružanja što kvalitetnije usluge u području oftalmologije.

U proteklih 5 godina (2009-2014) u prostorima poliklinike pregledali smo preko 3000 pacijenata. U tom periodu obavljali smo isključivo oftalmološke preglede te se bavili dijagnostikom i liječenjem bolesti oka.

Konstantnim praćenjem povijesti bolesti pacijenata i analizom potreba za novim uslugama, u 2014. godini odlučili smo proširiti asortiman naših usluga operativnim zahvatima na prednjem i stražnjem segmentu oka.

Kako bi to bilo moguće, preuredili smo prostore poliklinike koji sada sadrže:

  • Čekaonicu i sanitarne prostore
  • Ordinaciju za preglede i dijagnostiku
  • Prostor za ispitivanje vidnog polja
  • Prostor za odmor pacijenata prije i nakon operacija
  • Operacijsku salu


U operacijsku salu uložili smo mnogo truda i pažnje tako da sa sigurnošću možemo tvrditi da je napravljena u skladu sa svim zakonskim propisima i propisima struke te opremljena najmodernijom opremom. Dokaz tomu je i aparat za ultrazvučnu operaciju mrene Alcon Constellation čiji smo ponosni prvi vlasnici u privatnoj praksi u Hrvatskoj.

S ciljem zadržavanja zadovoljnih pacijenata naše stručno osoblje se kontinuirano educira u području svoje specijalizacije kako bismo svakom pacijentu mogli omogućiti da VIDI BOLJE.  

Vođeni takvom misijom želimo ostvariti i održati prepoznatljivu kvalitetu i stručnost u obavljanju naše djelatnosti.

Srdačan pozdrav,
Djelatnici Poliklinike